Prvi tjedan

Biljana Gabrić

… susjeda Tomeka. Gruda ga je pogodila tak’ jako da mu je skinula tupe (za koji su svi znali da ga nosi), a da stvar bude još gora, iz ruku mu je ispala puna gajba Becksa koju je baš izvadio iz auta. Uz tresak i zvuk razbijenog stakla je pala na zemlju, a mi smo svi zanijemili. Znali smo kako susjed Tomek svake godine kupi zalihe Becksa za svoj čuveni novogodišnji tulum i kako mu je to najvažniji dio godine. “Što ste to napravili!? Bolje da ste mi razbili auto nego Becks! Pa i ptice na grani znaju da je Becks glavno piće svake zabave!”, grmio je ljutito Tomek. Taman kad smo, mucajući, pokušavali smisliti neku suvislu ispriku, Tomek se odjednom nasmijao: “A, jesam vas zeznuo! Pa, tko još kupuje samo jednu gajbu Becksa za novogodišnji tulum!? Imam ih u kombiju još šest, pa vi kad završite sa tim svojim snježnim radostima, dođite k meni na koji Becks da vas malo ugrije!” Pogledali smo se. Joj, nekak nam se više nije grudalo. A i hladno je. I žedni smo. Poviknuli smo: “Susjed Tomek, evo nas odmah….”


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.