Prvi tjedan

Krunoslav Gabrić

…Ken. Onako ušminkan i iskvarcan, bojažljivo nam se nasmiješio vanzemaljski bijelim zubima i upitao: “Oprostite dečki, jeste li možda vidjeli moju djevojku Barbie? Trebali smo se naći prije pola sata, ali sam ja zaboravio gdje. Ima dugu plavu kosu, našminkana je, nosi visoke potpetice i markiranu odjeću. Onak’, baš iskače iz mase. Morali ste je primijetiti”, plačno nam je objasnio Ken. Pogledali smo se, pa mu rekli: “Čuj stari, tvoja Barbika nije prošla, možda ju je pokupio neki skupljač plastike, al’ daj si popij jedan Becks s nama.” Pristao je…I tak’, na kraju se ispostavilo da je Ken zapravo bio zaljubljen u Elsu, al’ mu je bilo prehladno u Frozenu, pa se vratio Barbie (koju je, btw, zbario Crni još preksinoć, al’ nismo imali srca to reć’ Kenu)…I da, smazao nam je sav Becks…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.