Prvi tjedan

Ivana Čulić

…Milan Bandić :). Prišao nam je sav blijed, izbezumljen i znojan i upitao nas: ” dečki je li možda ovuda nedavno protrčao pas – zlatni retriver? Izgubio sam svoga Rudija (promrljao je polu jecavim glasom). Trčali smo skupa kao svakoga dana i odjednom je skrenuo sa rute i nestao”. Pokazao nam je Rudijevu sliku na jako dobrom smartphoneu i zamolio nas da ga nazovemo ako pronađemo psa…broj telefona nalazi se na ogrlici. Rekli smo mu da nam je jako žao i ponudili se da ćemo ga potražiti po kvartu. Bandić se zahvalio i nastavio trčati dalje, a mi smo se digli sa klupe i krenuli na drugu stranu u potragu za psom. Kada smo se udaljili iza zgrada, zazvonio mi je mobitel. Bio je to Crni… “Pa gdje ste vi, evo me na klupi a nigdi nikoga”-bio je pomalo ljut(iako je kasnio dobrih 20 min ccc). Odmah sam dočekao da mu sve ispričam: “Crni nećeš vjerovati s kime smo sada razgovarali”….. 🙂


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.