Prvi tjedan

Gloria Lončar

njegov brat. “Ej, ljudi..nešto se dogodilo, Crni je nestao!”-rekao je. Zamišljeno smo se pogledali, i razmislili u kakve nevolje je mogao upasti. “Ma nemoguće, možda je našao neku curu, pa nam ne želi reći!”-uzviknuo sam. Nasmijali smo se, jer ga nismo mogli uopće zamisliti s curom. Odjednom zazvoni moj mobitel, Crni zove; “Buraz, pa di si ti? Daj skupi ekipu i dođite do trga.”. Nisam ni stigao odgovoriti, već je poklopio. Došli smo do trga, kad tamo Crni stoji s vrećom poklona. “Potpisao sam ugovor s glazbenom kućom, sad sam reper, pa sam vas odlučio počastiti za Božić.”-kaže Crni. Uzbuđeno smo ga zagrlili, otvorili poklone, a ostatak večeri proveli u najdražem bircu sa uskoro slavnim prijateljem. 🙂


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.