Prvi tjedan

Andrea Majić

Charlie Sheen. Držao je dva Becksa i nasumično ih prinosio ustima, halapljivo srčući sav sadržaj iz boce. Protrljao sam oči, jer nisam mogao vjerovati što vidim, a Duki koji je samnom čekao Crnog me je laktom bockao po rebrima, smijuljio se i upirao prstom u pojavu pred nama. Charlie je dokrajčio obje boce i bacio ih u okolno grmlje, nakon čega je pjevušeći nastavio prema birtiji. Duki i ja smo u nevjerici gledali jedan u drugog. Sutra dan smo saznali da su u gradu potrošene sve zalihe Becksa.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.