Prvi tjedan

Mateja Ljubičić

Susjeda Miru, inače velikog hobista fotografije. Ali gruda nije bila obična, jer Crni pravi samo ledene grude….kakvih ni Sibir vidio nije. Sibirska gruda posred Mirinog objektiva bila je kobna za obiteljsku fotografiju svjeze napravljenog snjegovića i malih Mirinih nećaka, a objektiv je sjeo Miri na nos…pa je striček Miro postao striček Rudolf na opće veselje necaka, ali i susjeda iz prvog ulaza zgrade. Iako se nadao da ce se do slijedece zime zaboraviti slika njegovog velikog, oteklog crvenog nosa, decki s kvarta su se pobrinuli da se to ne dogodi. Svako sljedece Grudanje bilo je Rudolfu u čast, a Crni nije mogao odoliti i da tijekom godine, u prolazu susjeda Miru oslovi sa imenom Rudolf!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.