Prvi tjedan

Klaudija Dančo

Nas četvorica stali i gledamo koji vrag, to dva susjeda koja su se tek doselila a isto peglaju minesweepera.
-Marko, ali me možete zvati Perkan a ovo je Josip njega zovite Đoni.
Ja im kažem da sjednu i pitma ih što će piti tek čuješ u isti glas pivo. Sjeli oni i pričamo tak malo o gejmanju ovo ono i skontamo mi njih dvojica dobri očito u tome po priči, tek čuješ Crnog:”Kakva su pravila ak ćemo gejmati?”
A Đoni ko iz vedra neba: “igramo prvo ti i ja, tko pobijedi iduća 4 dana kod njega je večera i mora kupiti dvije gajbe Beck’s-a!” Crni na to pristanejer je bio samouvjeren i uvjeren da ga može skinuti ali i da izgubi kuhanje mu nebi bilo problem jer je u tome pro.
I sjednemo svi otvorimo pive njih dvojica na komp a mi ostali napeti kao puške, igraju i Crni izgubi, bio je ljut ali šta može dogovor je dogovor.
Kako smo se dogovorili tako je sljedeća četiri dana i bilo, dolazimo svi na večeru a Crni u pregači, normalno malo smo ga podbadali ali je bio simpatičan, prvi dan nam je pravio hamburgere pa smo se ubili u tome kao nenormalni,pive normalno nije ništa ostalo pa smo se dogovorili i uzeli jos i tako sljedeća četiri dana. Normalno ubijačina bila. Nakon toga Đoni i Perkan su često dolazili do nas i mi do obojice,likovi nam banuli na vrata odjednom na kraju smo postali super frendovi svi.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.