Prvi tjedan

Mia Katanić

Jožu, našeg lokalnog vozača ralice koji nam svake godine uništi naše veselje. Joža se okrenuo i počeo vikati na nas. Rekao je da nam neće dozvoliti niti jedan dan grudanja i zaprijetio nam trenutnim uzimanjem ralice i uništavanja našeg toliko željenog snijega. Bili smo očajni jer nismo htjeli dozvoliti prekidanje napetog natjecanja i preklinjali ga da to ne čini, a onda se Crni sjetio da u frižideru ima 2 Becksa i odjurio po njih. Otvorio ih je i nazdravio s Jožom koji se smekšao. Dozvolio nam je da završimo natjecanje, a moja ekipa je pobjedila.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.