Prvi tjedan

Marija Pacur

..čovjeka koji je svake god stajao na istom mjestu i gledao kako se grudamo. Čovjek je pao pa smo svi potrčali prema njemu da vidimo da li je dobro. Ustao se otresao snijeg sa sebe i pogledao u Crnog. Pogledi su mu se sreli i Crni je iste sekunde znao da je to njegov otac kojeg nije godinama vidio. Stajali su tako par minuta gledajući jedan u drugoga i zagrlili se bez ijedne riječi. Nakon toga svi smo zajedno otišli u naš kafić na Becks, a Crni i njegov otac su ostali pričati dugo u noć..

Ns slici su nacrtani Crni i njegov otac zagrljeni


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.