Prvi tjedan

Petra Pavlovic-Sukelj

…POLICAJAC! Oblijao nas je strah, svakom u ruci po jedna piva, a ispod klupe-GAJBA! “Sto radite ovdje?”-upitao je policajac, te upalio lampu kako bi bas bolje vidio u mraku. “Mi.. ovaj… pa nista, eto sjedimo bas smo krenuli…”- nismo se stigli ni opravdat-“Sto to drzite u rukama? Jel to BECKS?”- oci su mu zasjale kao da u zlato gleda, zakljucili smo nekako da bi mozda htio popiti jednu s nama, pa smo izvadili pivu ispod klupe i ponudili policajcu, ali cinilo se ko najveca pogreska.. U trenutku nas podigao i pokazao prstom prema svom autu. Vozili smo se desetak minuta, htio sam silno da ovo bude san-rodendan mi je sutra, a ja cu ga docekati u zatvoru. Kada smo stali, postaja nije bila ni blizu , bili smo pored neke napustene hale. -“Sto cemo tu?”-“Samo udite i nista ne pitajte!”- ulazak je bio kao ulazak u raj, nikad necu zaboraviti. Najbolji rodendan ikad-BECKS PARTY!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.