Prvi tjedan

Miljenko Dujić

u krošnju stabla koje se nalazilo iznad kamermana. Svi su stali u čudu i gledali kako hrpa snjega sa laganih grana se obrušava na njega. Kada je prošla mini lavina svi smo prasnuli u smijeh a on je samo predao kameru svojoj kolegici zgrabio šaku snijega, zaoblio kuglu i započeo novu rundu. Na kraju je snimka ispala odlicna, borba – par sekunda bjelila – još veća borba. Dogodine idemo jače, za svaki lajk na youtube-u pravimo po jednu grudu 😀


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.