Prvi tjedan

Pavel Ljiljak

I nogama do poda. Gledamo i nevjerujemo. Izgledao je malo mršavije nego na televiziji i puno trijeznije. Znali smo da nas čeka neka luda večer, čuli smo o njegovim ukazanjima prije svakog dobrog partija. Kažu da je Sheen bio u crkvenom zboru prije nego je dobio prikazanje jedne subote. Gledamo njega, gleda on nas. Napetost u zraku raste. Tko će prvi prekinuti tišinu!? Znamo da mi moramo ispoštovati i pričakati da budemo pozvani. I onda on reče : “Ajmo pomalo, vremena je malo”. I odosmo za Šeksom.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.