Prvi tjedan

Marina Mišković

…djevojku koja je slučajno tu prolazila dok je trčala na bus. Okrenula se na peti za 180 i samo mrko ispod oka pogledala u pravcu iz kojeg je doletjela nesretna gruda.
– Čuj, ako je ovo neki novi način uletavanja curama u ovo zimsko doba, oprostit ću ti, al šta ne misliš i ti da bi bilo jednostavnije da si me odmah pozvao na pivu??
Crni je bio u šoku, zanijemio je, jer nikada nije ni sanjao da će ga djevojka poput nje pogledati, a kamoli obratiti mu se.
– Ssssory! – promucao je Crni.
– I? Jel te moram još jednom pozvati na pivu ili nastavljaš gađati i ostale djevojke koje prođu ovdje? – upita ga cura smješkajući se ispod kariranog šala i držeći se rukom za mjesto gdje ju je pogodila gruda.
Crni se samo blesavo smješkao.
– Dečki, ostao bih još, ali izgleda da dugujem dami pivu..
Otklipsao je prema curi, a onda su otrčali skupa prema busu koji je taman pristigao na stanicu.
Što se dalje događalo, morat ćete pitati Crnog… I njegovu novu curu! 🙂


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.