Prvi tjedan

Kristina Pavlović

Bio je to Djed Mraz, nosio je Becks u ruci i pljugu u ustima. Zaudarao je. Za sobom je vukao sanjke na kojima je bio već otvoren i do pola popijen six-pack Becksa no ne samo to imao je i crvenu vreču punu “poklona” išao je od klupice do klupice i donosio poklonćiće dobroj djeci u parku. Došao je i do naše klupice sijeo se ponudio nas pivom i zaspao kao klada. Pustili smo ga da odspava. Pola sata kasnije naišle su nekakve cure bile su u crvenom i imale su sobovske rogove na glavi, došle su do klupice kod naseg Mrge koji je hrkao toliko da je tjerao maglu, probudile su ga sjele na sanjke i odvukle ga u mrak, ja sam povikao “op op”, na što se on samo nasmijao!


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.