Prvi tjedan

Antonia Japunčić

…lik iz moga sna o kojem sam upravo pričao. Ležao sam u sobi u polusnu kada se pojavila golema sjena na zidu. Sav u strahu upalim lampu i ugledam djeda sa bijelom bradom i vrecom kako se seta i krade moje stvari. A onda krene sa otvorenom vrecom prema meni i pokusa me staviti u nju. Toliko sam vristao da sam se probudio u znoju. Sada to isto lice iz moga sna vidim u parku. No, sada lice tog istog djeda ima blagi, izgladnjeli i napaceni izraz. Odmah se ustanem i poklonim mu sendvic koji mi je mama spremila za dorucak. Covjek blagog lica se nasmijesi i sav sretan odšeta dalje kroz park. Nas dva se pogledamo i nasmjesimo jedan drugome bez ijedne rijeci. Sretan i miran jer sam nekom uljepsao dan nastavio sam sretno cakulati sa frendom.


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.