Prvi tjedan

Marija Jelić

Djed Mraz..Gusta bijela brada i crvena kapa su ga odale.. Glasno nam je uzviknuo Ho Ho Ho, neka i ovaj Božić bude najbolji do sada, i dade nam papirić da napišemo svoje želje.. u tom trenu ništa mi nije bilo bitnije nego gdje se nalazi Crni koji je trebao davno doći.. grčevito sam napisala na papirić: “da svi budemo na okupu”.. Djed nam je uzeo papiriće i tiho nestao u magli govoreći: ” Dobre stvari se događaju onima koji žele dobro”. Na to je crni niknuo niotkud sa novim mondo biciklom…


Podjelite svoju priču na društvenim mrežama

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.