NAGRADNI NATJEČAJ

BECK'STORIES

Stani priči na kraj! Stavi točku na „i“, napiši savršen završetak naših priča i osvoji super nagrade uz Beck's nagradni natječaj! Naše priče ovise o tebi. Završi priču i osvoji jednu od osam super tjednih nagrada. Najbolji završetak priče ilustrira umjetnički kolektiv Artu Ditu, pa se pobrini da pretoče tvoje riječi u svoje crteže. Sretno!
Drugi tjedan
TJEDNA PRIČA

Grudanje

Otkako smo bili klinci imamo taj jedan običaj kojeg se držimo sve ove godine - čim padne prvi snijeg, nađemo se u našem kvartu i započnemo Grudanje. Pravila igre su jednostavna - ne smiješ primiti više od deset udaraca grudama te isto toliko puta moraš uspješno naciljati protivnika. Pa tko prije do deset … Tijekom godina smo postali i svojevrsna kvartovska atrakcija, čim napadne dovoljno snijega krenemo s Grudanjem, susjedi navijaju a jednom nas je, na ponos rodbine, snimala i televizija, završili na YouTube sa hrpom klikova ... Tako je bilo i taj put, zabundani i raspoloženi kao i uvijek, digli smo ruke na pozdrav i krenuli s borbom. I, sve bi bilo više manje isto kao i svake godine da Crni nije grudom pogodio...
Stani priči na kraj! Stavi točku na „i“, napiši savršen završetak ove priče.
Pravila nagradnog natječaja.
Koraci
1
2
3
Tvoja prijava
Napiši savršen kraj priče

Oops! We could not locate your form.

* obavezna polja
Pročitajte Pravila nagradnog natječaja
nagrade

TJEDNE NAGRADE

Cavea stolica
Kolar design
Sheriff and Cherry poklon bon
Grupa products Model lampa
ELFS - poklon bon 3000 kn
Mondo bicikl ženski
Urban Watch - poklon bon 700kn
Dizajnholik poklon bon
3 000kn
Marinski Heartmades - set kuglica za bor
Grupa products
Ili Ili cats hat lampa
Amarie
poklon bon 3000 kn
Mondo bicikl ženski
Željka Zrnić "one day stand"
vješalica za robu
Borboleta
poklon bon 1000 kn
CLOX
poklon bon 2000 kn
Dizajnholik
poklon bon 3000 kn
Marinski Heartmades - set kuglica za bor
upoznaj umjetnike

Artu ditu

Artu Ditu je kolektiv nastao 2011. godine u Zagrebu što bi značilo da postoji 5 godina. Uz to se bave promatranjem zvijezda, skokovima u vodu i kao najbitnije, švrljanjem i crtanjem... Ova momčad se sastoji od troje ljudi: Smelly Feet, Mop Hap (2 čovjeka u 1) i Kopito Zla.
  • Smelly Feet

  • Mop Hop

  • Kopito Zla

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.