Beck's

Oetam je projekt Matea Klaića strogo fokusiran na Techno i sve njegove ozbiljnije forme. Do danas je izdao nekoliko originalnih uradaka i remixeva koji su dobro prihvaćeni od strane renomiranih imena kao sto su Liebing, Truncate, Pfirter, Exium i mnogi drugi. DJ setovi mu se sačinjavaju od atmosferično – hipnotičkog do industrijskog i polomljenog techna koje izvodi na dva ili tri gramofona.

2011. godine izveo je dva Live Act-a, u Rijeci i Berlinu, a kao DJ-a ste ga osim u Rijeci imali prilike čuti u Zagrebačkom Das Hausu i Sirupu, te na festivalima Delta Sound, Slurp i LED Fest-u.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.