Beck's

Lucy je jedno od najzanimljivijih imena globalne techno scene. Odmaknuvši se od konvencionalnog koncepta kakav bi elektronički glazbenik trebao biti Lucy pomiče granice, razvija svoj vlastit zvuk i biva prepoznat od vodećih ljudi sa scene. To je dovelo do izdavanja desetaka ploča na prestižnim etiketama kao i nastupe na najeminentnijim festivalima kao Sonar, Mutek, Dekmantel, Movement Detroit and Awakenings te u klubovima poput Berghain, Fabric, Warehouse Project, Tokyo’s Unit, Goa Rome, DC-10.

Gurajući svoju etiketu Stroboscopic Artefacts u pravom smjeru donijelo mu je suradnju s velikanima poput Luke Slater, Speedy J, James Ruskin, Donato Dozzy, Ben Klock, Perc, Kangding Ray, Rross, …

Lucyijeva sposobnost da osvaja nove teritorije u zvuku osigurala mu je planetarnu slavu u techno svijetu, držeći na okupu stare obožavatelje s novim fanovima.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.