Beck's

Jedan je od najznačajnih techno umjetnika koji je svojim izdanjima i etiketom Blueprint records inspirirao generacije mladih dja i producenata. U početku inspiriran hip hopom ubrzo pronalazi novu inspiraciju u Detroit techno te postaje dj i producent. Beskompromisni, hipnotički mračni techno zvuk prožima se kroz sve njegove radove. Njegovi albumi Point 2, Into Submission i The Dash na Tresoru zacementirali su mu status rezidentnog artista na ovoj cijenjenoj etiketi.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.