Beck's

Heiko je definitvno jedna od najvažnijih figura njemačkog i berlinskog techno pokreta. Njegova pionirska etiketa Kanzleramt pokrenuta 1994. kao platforma za brojne nove umjetnike iznjedrila je neke od najznačajnijih techno izdanja kao i umjetnika te utrla put svježem techno zvuku. Promovirajući  svoj specifičan zvuk u rasponu od deep dub techna pa sve do mehaničkog groovea Heiko je obišao cijeli svijet, od najpozatijih techno hramova do festivala. Njegov zadnji album Fernweh koji je izdao krajem 2015. impresivan je i kompleksan komad primjenjene elektronike koji se oslanja na Detroit techno i u kojemu je vidljivo sve skupljeno iskustvo unazad 20 godina.

Heiko je jedan od najzaposlenijih njemačkih techno umjetnika te iako je stalno na putu uvijek se rado vraća u svoj Berlin u klubove poput  Tresora i Berghaina u kojima je redovan gost.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.