Beck's

Florian je poznati berlinski DJ, producent, sound designer, vlasnik techno etikete Flash recordings kao i poznate loops & sample etikete Reinmann Kollektion. Osim navedenoga bavi se izradom i dizajnom modula za modularne sinteve kao suvlasnik Reinmann Modular, tvrtke specijalizirane za izradu Eurorack modula. Redovito se pojavljuje u specijaliziranim produkcijskim časopisima poput Future Music.

Unatoč gustom međunarodnom rasporedu nastupanja stalni je gost vodećih berlinskih klubova. Njegovi live setovi s hrpom mašina su jedinstveni, maštoviti i nepredvidivi.

Ovo je njegov premijerni nastup u Hr.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.