Beck's

Vec kroz djetinjstvo shvaća da je glazba ključ za njegovu sreću, posebno elektronska. S 16 godina kupuje prvi par player-a te nakon par mjeseci odlucuje profesionalno stupiti na elektronsku scenu. Uvijek je posebno uživao u techno ritmovima, čak se jedno kratko razdoblje bazirao na hard groove techno. Nažalost povodom spleta okolnosti na zadarskoj sceni u to vrijeme ne preostaje mu ništa nego se okušati u dosta laganijoj i komercijalnoj glazbi, odrađivajući svoje prve klupske gaže.

Na ljeto 2006. Godine postaje resident kluba Saturn uz koji je proglašen trećim najvećim klubom u Europi kroz devedeste. Vrteći isključivo house, odrađuje gaze po svim zadarskim klubovima te lokalima koji su bazirani na taj stil. Ali po očekivanom, to nije moglo dugo trajati.

Nakon kratkog vremena inspiriran artistima kao što su Joseph Capriati, Tony Rohr,  Ascion, pronalazi se u  minimal techno stilu te u potuponsti odbacije house stil. U suradnji s ostalim zadarskim DJ-ima rade tjedni serijal party-a u klubu Aquinta koji je bio pravo osvježenje za zadarsku scenu jer su u to vrijeme zabave takvog tipa bile vrlo rijetke.

2008. g. pridružuje se Fast Forward grupi te također postaje resident cluba Skipper u Zadru. Kroz dvije godine rada u tom klubu uvelike doprinosi održavanju elektronske scene u Zadru dovodeći u goste domaće i svjetske velikane.

U ljeto, 2009. upoznaje kolegu Edy. C-a iz Šibenika, dj-a, producenta i vlasnika Decoded Records etikete te započinju odličnu suradnju. Rade također tjedni serijal party-a pod nazivom Ultimate Clubbing u kojem po prvi put u te krajeve dovode značajna imena.

Pred kraj2009. U potpunosti pronalazi i definira novi stil.Odbacuje minimalstički stil techna te prelazi na dosta tvrđi odnosno industrijski stil, inspiriran novim artistima kao što su  Brian Sanhaji, Speedy J, Oscar Mulero, Edit Select, Cleric, Audio Injection, Gary Beck, Chris Liebing.Polako se okušava u vlastitoj produkciji no d radi slijeda okolnosti nažalost ne posvećuje potrebnu pažnju te pauzira s tim dijelom rada.

Pridružuje se Decoded Records timu, jednom od uspješnijih domaćih techno labela za koje potpisuju veliki artisti kao Woody Macbride, Marko Nastić i Rennie Foster. Pod Decoded records-om djeluje i pod-label Decoded Mini koji je opredjeljen za ljubitelje mekšeg, minimalnijeg zvuka. Oba labela zajedno broje preko 50 vrhunskih izdanja.

Krajem 2013. seli se u Zagreb gdje također uspijeva pronaći kolege koje cijene njegov talentiran rad, počevsi od Lukras-a iz jako poznate zagrebacke organizacije Technology koja je u dosta kratko vrijeme osvježila zagrebačku scenu kvalitetnim technom, dovodivši svjetske velikane poput Cleric-a, Perc-a, Ritzi Lee-a, Billy Nasty-a itd. Gostuje u cijenjenim zagrebačkim klubovima kao što su DaasHaus, Depo, Gjuro2 , Taboo, Aquarius, …

Takodjer odrađuje gaže i na značajnim hrvatskim festivalima. Bio je gost u klubu Hemingway na warm-up-u prvog Ultra Europe Festivala. Na ljeto 2014. otvarao je after u klubu Jungla takodjer u Splitu nakon Bačvice Beach Festival-a odmah nakon što je veliki Dave Clarke završio svoj set, te je odradio warm up za Christian Smith-a i  Pig and Dan-a na zadarskom Viva Riva Festivalu.

Kao gost u mnogim klubovima kako u Dalmaciji, Zagrebu tako i u Istri i ostatku Hrvatske radio je s velikanima kao što su Cleric, Cristian Varela, Billy Nasty, Cristian Smith, Pig and Dan, La-Di-Da, Valentino Kanzyani, TomyDeclerque, David Morales, Astral Projection, Marko Nastić, Ian Pooley, Dejan Miličević, Aneuria ,Veztax, Ian F, Siniša Tamamović, MladenTomić, Speedy, Ivan Komlinović, Miss Sunshine, Goran Emkic, PeroFullhouse itd… S nekima i po nekoliko puta.

2014. izbacuje svoj prvi samostali EP za jedan od boljih hrvatskih techno label-a a to je Klinik Room Records pod nazivom Main Asylum EP s 3 trake.

Trenutni cilj mu je u potpunosti se posvetiti produkciji jer zasad broji tek nekoliko izdanja na Decoded Records-u i Klinik Room Records-u.

Danas se dosta često negdje može poslušat njegov 4 deck set, odrađen s velikim srcem i ogromnom ljubavi prema glazbi. Plesan i ritmičan, a ujedno atmosferičan i mračan s dosta niskim frekvencijama. Zasigurno set koji će vas zalijepiti za podij, a i izvođač od kojeg ćete imati priliku još mnogo toga čuti.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.