Beck's

Peter Kuschnereit, rođeni berlinčanin, odrastao je u Kreuzbergu povijesnom dijelu Berlina što je utjecalo na njegov umjetnički razvoj u samim početcima. 1991. je počeo raditi u Hard Waxu, jednom od najpoznatijih svjetskih dućana ploča što je definitivno usmjerilo Petea ka dj i producentskoj karijeri. Imajući na raspolaganju najbolji mogući izbor ploča Pete je izgradio svoj dj stil kao jedisntven. Pod pseudonimom Substance izdao je nekoliko kultnih izdanja na Chain Reaction, podetiketi kultne Basic Channel etikite, što mu je osiguralo da postane rezidentni artist Tresora.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.