Beck's

Čisti, neiskvareni techno,  tri su riječi koje savršeno opisuju Briana.  Njegov sirovi, analogni, razarajući beat obilježio je njemački techno zadnjih 15 godina.  Osim što je dj, producent , live izvođač,  vlasnik etikete Brian je i vrlo cijenjeni mastering inžinjer što mu je pomoglo u postizanju maksimuma iz svojih produkcija a što su prepoznale  velike etikete kao CLR, Cocoon, Spinclubza koje redovito radi.

2008. izbacuje svoj dugo očekivani album Stereotip na CLR, etiketi Chris Liebinga. Kritika i publika su mahom bili oduševljeni eklektičnim techno albumom koji se protezao od dub techna, minimala pa sve do Brianovog karakterističnog razarajućim basom nabijenog zvuka.

Ovo je njegov premijerni nastup u Hr.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.