Beck's

Analogue Cops je talijanski dvojac s boravištem u Berlinu. Lucretio & Marieu aka The Analogue Cops trenutno predstavljaju sam vrh berlinske underground techno scene. Sa svojim labelom Restauration rezidentni su u kultnom Tresoru. Neumorni vinilni čistunci Analogue Cops su predvodnici pokreta čija je misija vratiti distropiju na scenu, izbrisati žanrovske granice, uništiti sync i vratiti se na izvorište sloboda na plesnim podijima. Njihov live je egzotična mješavina prljavog housea, techna, acida, detroita.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.