Beck's

Kad je početkom ’90ih Pero prvi put stao za dj pult nije ni slutio da će postati prvi domaći DJ koji će puštati na berlinskom Love Paradeu, i to onom najvećem 1999. te postati jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a. Strastveni glazbeni kolekcionar još od tinejđerskih dana na koga su najviše utjecaja imali punk, post punk, new wave i rana elektronika, Pero je pronašao svoj zvuk tek kada se spustio u jedan hamburški podrum u kojem se odigravao rave s hipnotično zaraznim technom.

Od tog trenutka Pero je cijeli svoj život podredio technu i houseu i vječnim inspiracijama koje je pronašao u zvucima Detroita, Chicagoa i Berlina.  Inspiriran u početku ponajviše minimalnim detroitskim zvukovima danas je Perin set egzotična mješavina Detroita, Chicagoa i Berlina. Preferira duge setove koje voli graditi, ići gore i dolje, i u kojima može predstaviti sve svoje afinitete i utjecaje.

U svojoj karijeri ima više od 1500 nastupa u Hrvatskoj, regiji i inozemstvu. Bilo da se radilo o malim klubovima ili velikim festivalima Pero je uvijek nastojao ostati vjeran sebi i undergroundu. Upravo je to jedan od razloga duge karijere koja ni danas ne jenjava. Značajnije nastupe je imao i na: Techno Parade (Paris), Mayday, Kozzmozz, Exit, Valkana Beach Festivals (Pula), Refresh Festival , Ultra Europe, Get Exited, Hideout…

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.