Beck’s – Ti ga činiš legendarnim!

04.05.2018.
Beck's

Legendarno pivo za legendarne ljude – Beck’s za sve one koji se usude, koji su hrabri, koji uzimaju stvari u svoje ruke i čine ih legendarnima.

Beck’s za tebe koji svaki izlazak, putovanje i festival pretvaraš u doživljaj za pamćenje.

Tebi koji stvari radiš po svom, posvećena je nova Beck’s kampanja.

 

S tobom svaki događaj ima potencijal postati legendaran i upravo se ta ideja proteže kroz sve naše platforme – od spota do društvenih mreža. Vizualno dojmljiv spot moderna je interpretacija slobode snimana u Ateni pod redateljskom palicom Jacka Driscolla, a genijalna stvar američkog rock benda Bluesband Welshly Arms “Legendary” potpisuje glavnu misao nove Beck’s platforme.

Sad je red na tebi.

Okusi slobodu uz Beck’s. Ti ga činiš legendarnim.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.