Rasturili ste SCRATCH4ART!

18.12.2017.
Beck's

Kroz 4 tjedna trajanja, digitalni nagradni natječaj SCRATCH4ART skupio gotovo 2600 prijava!

Nagradni natječaj povezan je s limited edition Beck’s bocom na kojoj se nalazi aluminijska folija koja nas podsjeća na „fenomen grebanja“ dok uživamo u omiljenom pivu, kad smo u društvu najboljih prijatelja, na koncertu ili u klubu.

Oduševili ste nas svojim umjetničkim djelima na foliji i opisima! Svakog smo tjedna, 4 najkreativnija nagradili vrijednim nagradama: 1. mjesto: Apple iPhone 8, 2. mjesto: Apple Watch Series 3, 3. mjesto: Apple iPod Touch i 4. mjesto: BEATS Solo 3 slušalice.

Ako vas zanima tko su sretni dobitnici, kliknite OVDJE i pogledajte galeriju najboljih radova.

Ako želite pogledati sve radove kliknite OVDJE.

 

 

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.