Zaigraj SCRATCH4ART!

10.11.2017.
Beck's

Želiš iPhone 8, Apple Watch, iPod Touch i Beats slušalice? Čitaj dalje!

Na novoj, limited edition Beck’s boci nalazi se aluminijska folija koju povezujemo uz „fenomen grebanja“ dok uživamo u omiljenom pivu, kad smo u društvu najboljih prijatelja, na koncertu ili u klubu. Limited edition boca veže se uz osobine naših fanova, dajući im dodatnu slobodu i prostor za kreativnost i ekspresiju.

U grebanju Beck’s boce okušao se i Juraj Zigman, jedan od najvećih domaćih kreativaca i omiljeni hrvatski dizajner čiji nadaleko poznati dizajn prkosi standardima i zrači individualizmom.

 

Kako bismo potaknuli naše fanove da probude umjetnika u sebi, odlučili smo bogato nagraditi one koji su u grebanju boce najkreativniji – uz nagradni natječaj SCRATCH4ART.

Natječaj se održava u razdoblju od 30.10. do 26.11.2017. te se sastoji od četiri kruga:

 

1. krug: 30.10. – 5.11.

2. krug: 6.11. – 12.11.,

3. krug: 13.11. – 19.11.

4. krug: 20.11. – 26.11.

 

Što je potrebno napraviti?

Posjetiti https://scratch4art.becks.hr/, kreirati svoje umjetničko djelo na foliji Beck’s boce te opisati što ono predstavlja.

Svaki tjedan nagrađujemo najkreativnije radove i njihove opise s vrijednim nagradama:

1. mjesto: Apple iPhone 8

2. mjesto: Apple Watch Series 3

3. mjesto: Apple iPod Touch

4. mjesto: BEATS Solo 3 slušalice

Zagrebi Beck’s i otkrij umjetnika u sebi!

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.