Kakav će biti čovjek budućnosti?

06.07.2017.
Beck's

O njemu je svašta rečeno. Bit će tehnološki freak, koristit će naprednu tehnologiju i gadgete te voziti leteći automobil. Drugi tvrde da će biti ekološki tip, usmjeren na meditaciju, sa zadatkom da zauvijek očuva primjerke flore i faune. Neki pak misle da će čovjek budućnosti živjeti u virtualnoj stvarnosti, trčati na traci kroz projekciju šume i kontrolirati brzinu putem gadgeta ugrađenog u ruku.

No, nitko ustvari ne zna kakav će čovjek budućnosti zaista biti. Ali sigurno smo u jedno: pit će isto Beck’s pivo kakvo mi pijemo danas.

Od samog početka, Beck’s pivo dolazi u prepoznatljivoj zelenoj boci koja će živjeti i u budućnosti, ispunjena pivom koje sadrži samo četiri sastojka – ječam, hmelj, kvasac i vodu.

 

becks_630x630_thumb_20170705

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.