Atmosfera kultnih berlinskih klubova ovo ljeto na Beck’sperience partyjima

30.06.2016.
Beck's

Beck’sperience Beck’s to basics ovo ljeto donosi dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor u četiri hrvatska grada uz najbolje njemačke DJ-e

Na današnjem Beck’sperience warm up partyju u Staroj vojnoj bolnici u Vlaškoj predstavljen je ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics koji će ovo ljeto u četiri hrvatska grada donjeti najbolje od berlinske undeground glazbene scene. U jedinstvenom prostoru stare bolnice u Vlaškoj DJ-a Pero FullHouse i Jan Kinčl Zero omogućili su brojnim predstavnicima medija i poznatim osobama da prvi osjete atmosferu kakva će ovo ljeto vladati hrvatskim gradovima u sklopu legendarnog klupskog programa istinske poznavatelje elektronske glazbe

„Osim vrhunskih DJ-a, ono po čemu se Beck`sperience razlikuje od dosadašnjih su i jednistveni prostori održavanja partyja, većinom napuštene lokacije, posebno uređene za naše partyje, a vjerujemo da će te neotkrivene lokacije dodatno naglasiti atmosferu underground scene. Još jednom smo pokazali kako je Beck`s nije samo njemačko pivo broj 1 u svijetu već i trendsetter u organizaciji ovakvih projekata, za koje vjerujemo da će se zaista tražiti karta više.“, rekao je Zlatko Nojkov, marketing menadžer za premium brendove Zagrebačke pivovare.

U posebno dizajniranim industrijskim prostorima u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu nastupit će svjetski poznati DJ-i iz kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor uz potporu lokalnih DJ-eva i drugih street performera. Jedinstven scenografski set-up napuštenih underground prostora činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše za reciklažu kako bi se svim partyjima dala zelena nota i naglasak na ekološkoj osvještenosti.

Najbolji ljetni Beck`sperience partyji će se održati:

20. srpnja – Šibenik, Minerska uvala – DJ Oliver Deutschmann i Florian Meindl

02. kolovoza – Zadar, Luka Gaženica – Heiko Laux i Brian Sanhaji

19. kolovoza – Rijeka, bivša tvornica Torpedo – Lucy i Analogue Cops

Legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana odlučio jedan svoj party pokloniti Zagrebu kada će se održati velika završnica ovogodišnjih Beck’spererience partyja. Mjesto i datum održavanja partyja naknadno će se najaviti.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70kn (na dan Eventa 90kn) s uključenom konzumacijom Beck’sa.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.