Oko

Ona je street art umjetnica koja spaja nespojive elemente. Oslikava ulice, hotele, stanove i – skejtove, izlagala je u Hrvatskoj i u svijetu, a ako ste šetali Zagrebom, njezine ste radove mogli vidjeti u Branimirovoj ulici, na zidu Studentskog centra, u dvorištu Medike, na zidu MSU-a… “OKO u imenu predstavlja naše unutarnje oko, ono s kojim vidimo stvari dublje od onoga što nam naše oči prenose”.

Ova web stranica upotrebljava kolačiće i druge tehnologije praćenja kako bi se osigurala funkcionalnost stranice, analizirala vaša upotreba naših web stranica i oglašavanja, pružio prilagođeni sadržaj i oglasi, kako bi pomogli našim marketinškim aktivnostima te pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Molimo pročitajte Pravila o privatnosti za više informacija o kolačićima. Prihvati sve kolačiće ili Postavke kolačića

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.